SANTI DEKOR, prioriteti ynë mbetet ‘Cilësia’

SANTI DEKOR, prioriteti ynë mbetet ‘Cilësia’

Ju na zgjidhni, ne punojmë dhe realizojmë më të mirën për ju

Prej vitit 2007

Santi Dekor u krijua si një grup i vogël pune në Mars të vitit 2007 duke punuar fillimisht në ndërtime të vogla dhe të sheshta.

Staf i kualifikuar

Santi Dekor ka një staf të kualifikuar në fushën e ndërtimit, të cilët me perkushtimin me të madh i përgjigjen nevojës suaj në cdo kohë.

Cilësi

Prioriteti jonë është cilësia e punës, garancia e saj, korrektësia ndaj klientit dhe gjithashtu saktësia duke arritur që të realizojmë në kohën më të shkurtër të mundshme.

Lider në Ballkan

Santi Dekor është e vetmja kompani shqiptare që operon në Shqiperi, Kosove, Mal i Zi dhe Maqedoni me punime të cilësisë së parë.

Shërbimet tona

Santi Dekor është një nga kompanitë lider në ndërtim, konkretisht në fushën e punimeve dekorative në beton. Ne ofrojmë një sërë shërbimesh që nga punimet e dyshemeve industriale, stampimet dekorative në beton, punime rampash, stampimet e mureve dekorative e shumë të tjera.

Dysheme me rezine

Për shkak të karakteristikave të tyre unike gjejne përdorim në garazhe, fabrika, laboratore, klinika, spitale, supermarkete, dyqane, industrine ushqimore, objekte sportive, ambjente banimi etj.

Dysheme industriale

Dyshemetë industriale me bazë rezine dhe kuarci janë një nga veshjet më të gjithanshme të dyshemeve në treg për hapësira industriale, tregtare dhe madje edhe rezidenciale.

Stampime betoni

Betoni i stampuar është një teknikë dekorative e betonit e cila i jep asaj një pamje natyrale të gurit, shkëmit, qeramikës, tullave dhe madje edhe drurit.

Stampime muri dekorative

Stampimi i murit është një teknikë e përshtatshme në ambjentet si muret e kuzhinave, dhomat e gjumit, të ndenjies, lokale, restorante, fasadat e jashtme të shtëpive private, oborreve.

Punime rampa

Aty ku mundësia e xhirimit të gomave është e madhe. Për këtë arsye preferohet të realizohet edhe punimi i rampave në objekte si garazhet e makinave dhe në terrene të pjerrëta.

Produktet tona

Produktet e prodhuara nga kompania Santi Dekor sh.p.k janë të çertifikuara dhe të markuara sipas standardeve më të larta të Komunitetit Europian.

Klientët tanë

Santi dekor ka bashkëpunuar me një numër të madh klientësh, biznesesh dhe individësh të cilët kanë mbetur të kënaqur nga punimet tona.