Punime rampa

Rampat kryesisht aplikohen në terrene të pjerrëta, ku mundësia e xhirimit të gomave është e madhe. Për këtë arsye preferohet të realizohet edhe punimi i rampave në objekte me kate mbi tokë dhe nën tokë si garazhet e makinave apo rrugët e pjerrëta.

Modeli i kurrizit të peshkut siguron stabilitet dhe tërheqje, duke parandaluar rrëshqitjen dhe duke siguruar kalim të sigurt për individët me mjete ndihmëse lëvizëse. Gjithashtu aplikohen në ngjyra të ndryshme sipas kërkesës së klientit.

Disa prej punimeve te kryera