Stampime muri dekorative

Stampimi i murit është një teknikë e përshtatshme në ambjente brenda dhe jashtë për muret e kuzhinave, dhomat e gjumit, të ndenjies, lokale, restorante, fasadat e jashtme të shtëpive private, oborreve etj.

Materiali i suvatimit të stampuar është i përbërë nga shtatë komponentë të ndryshëm dhe luan rol të rëndësishëm përsa i përket lagështirës pasi është i padepërtueshëm ndaj substancave të lëngshme. Realizohet në dizajne dhe ngjyra të ndryshme sipas zgjedhjes së klientit.

Disa prej punimeve të kryera