Materiale industriale

Produktet e prodhuara nga kompania Santi Dekor sh.p.k janë të çertifikuara dhe të markuara sipas standardeve më të larta të Komunitetit Europian.

Industrial Top Quartz

Kuarc industrial
Vjen ne ngjyra te ndryshme si: gri natyrale, i kuq, jeshil, i zi,blu. Vjen ne paketim 25kg.

Pershkrimi
Industrial Top Quartz është një përzjerje me bazë çimento, kuarz, aditivë dhe ngjyrues, i cili përdoret për sipërfaqet e betonit. Ai është formuluar me çimento të cilësisë së lartë, kuarz i zgjedhur dhe përbërës special.

 • Pudër me bazë çimento
 • Variacione ngjyrash të shumta
 • Aplikim i shpejtë
 • Qëndrueshmëri e lartë
 • Ngjitshmëri të lartë me sipërfaqen
 • Rezistencë e lartë ndaj vajit dhe grasos

Dekorativ Extra Top Quartz

Kuarc dekorativ per beton te stampuar
Vjen ne ngjyra te ndryshme si: gri silver ,gri e erret,kafe, krem, pana,e bardhe,terracotta,jeshile, blu,etj. Vjen ne paketim 25 kg.

Pershkrimi
Dekorativ Extra Quartz është një përzjerje me bazë çimento, kuarz, aditivë dhe ngjyrues, i cili përdoret për sipërfaqet e betonit. Ai është formuluar me çimento të cilësisë së lartë, kuarz i zgjedhur dhe përbërës special.

 • Pudër me bazë çimento
 • Variacione ngjyrash të shumta
 • Aplikim i shpejtë
 • Ngjitshmëri të lartë me sipërfaqen
 • Efikase për terrene të ndryshme nëpunimet e betonit dekorativ
 • Rezistente ndaj rrezeve UV

Powder release

Puder betoni
Vjen ne ngjyra te ndryshme si: gri, kafe, e bardhe, krem,terracotta etj. Vjen ne paketim 10 kg.

Pershkrimi
Pudra liruese, përdoret si një agjent lirues për stampat e poliuretanit nga betoni i njomë. Pudra liruese, kundër ngjitjes së stampës ka pigmente inorganike, e cila mund t’i japë një ngjyrë të dytë sipërfaqes së betonit. Material që përziehet paraprakisht dhe shpërndahet direkt mbi sipërfaqen e betonit që do t’i jepet forma. Kjo pudër rekomandohet vetëm për stampimet e betonit.

 • Rezistente ndaj ujit
 • E lehtë për t’u shpërndarë
 • Liron stampën nga sipërfaqja ebetonit
 • Krijon efekt dy ngjyrësh

Llak Transparent

Resina 50
Vjen ne formate : kova 20 lt,fuci 200 lt dhe fuci 1000 lt.

Pershkrimi
Resina 50 është llak një komponentësh me bazë solvent aromatik. Produkti është polimer akrilik shumë i fortë, rezistent ndaj rrezeve UV dhe njollave. Ky llak është prodhuar për të mbrojtur dhe zbukuruar betonet industriale dhe të thjeshtë. Resina 50 depërton në beton duke e errësuar dhe duke i dhënë një pamje natyrale betonit.

 • Rezinë me bazë tretësi
 • Transparent
 • Rezistent ndaj UV, acideve, mykut,etj
 • Aplikim dhe tharje e shpejtë
 • Qëndrueshmëri e lartë
 • Ngjitje e lartë me sipërfaqen
 • Rezistencë e lartë ndaj vajit dhe ujit

Kuarc shqeto

Kuarc shqeto granulate 0.0-0.5 mm
Kuarc shqeto granulate 0.5-1.25 mm
Kuarc shqeto granulate 2.0-3.0 mm

Pershkrimi
Rëra kuarci është një lloj grimce kuarci e formuar nga dërrmimi i kuarcitit. Kuarciti, i njohur edhe si shkëmb silicor, është një mineral i fortë silikat me veti kimike të qëndrueshme. Në natyrë, kuarciti ekziston në formën e gurit ranor kuarci, shist argjilor kuarci dhe kuarcit venoz.

Your Content Goes Here

Bayferrox 110

Bojra okside
Boje okside e kuqe ne te zverdhet paketimi vjen ne thes 25 kg.

Pershkrimi
Bayferrox 110 është një pigment i kuq ne te zverdhet i oksidit të hekurit. Lëshohet në formë pluhuri dhe mund të aplikohet për ngjyrosjen e një shumëllojshmërie të gjerë materialesh ndërtimi.

 • Pigmenti ka një fortësi të brendshme të lartë
 • Është shumë rezistent ndaj ndryshimit të ngjyrës gjatë proceseve të shpërndarjes së energjisë së lartë.
 • Një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme termike.

Bayferrox 130

Bojra okside
Boje okside e kuqe paketimi vjen ne thes 25 kg.

Pershkrimi
Bayferrox 130 është një pigment i kuq i oksidit të hekurit. Lëshohet në formë pluhuri dhe mund të aplikohet për ngjyrosjen e një shumëllojshmërie të gjerë materialesh ndërtimi.

 • Pigmenti ka një fortësi të brendshme të lartë
 • Është shumë rezistent ndaj ndryshimit të ngjyrës gjatë proceseve të shpërndarjes së energjisë së lartë.
 • Një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme termike.

Bayferrox 130 M

Bojra okside
Boje e kuqe e mikronizuar,paketimi vjen ne thes 25 kg.

Pershkrimi
Bayferrox 130 M është një pigment i kuq i mikronizuar i oksidit të hekurit. I përket gamës së produkteve të Pigmenteve me Performancë të Lartë dhe plotëson kërkesat më të larta të nevojshme në industrinë e bojës dhe veshjes. Përveç kësaj, ajo aplikohet edhe në industrinë e plastikës në fushën e Kompoziteve Plastike të Drurit.

 • Produkti shfaq shpërndarje të shkëlqyer
 • Ka një fortësi të brendshme më të lartë se pigmentet e tjera të precipituara.
 • Është shumë rezistent ndaj ndryshimit të ngjyrës.
 • Ka një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme termike.

Bayferrox 420

Bojra okside
Boje okside e verdhe ,paketimi vjen ne thes 20 kg.

Pershkrimi
Bayferrox 420 është një pigment i verdhë i oksidit të hekurit. Lëshohet në formë pluhuri dhe mund të aplikohet për ngjyrosjen e një shumëllojshmërie të gjerë materialesh ndërtimi.

 • Produkti prodhohet duke përdorur procesin Laux, i cili përfaqëson cilësinë e lartë dhe avantazhet e aplikimit.
 • Është shumë rezistent ndaj ndryshimit të ngjyrës.

Bayferrox 920

Bojra okside
Boje okside e verdhe ,paketimi vjen ne thes 20 kg.

Pershkrimi
Bayferrox 920 është një pigment i verdhë i oksidit të hekurit. Lëshohet në formë pluhuri dhe mund të aplikohet për ngjyrosjen e një shumëllojshmërie të gjerë materialesh ndërtimi.

 • Produkti prodhohet duke përdorur procesin Laux, i cili përfaqëson cilësinë e lartë dhe avantazhet e aplikimit.
 • Është shumë rezistent ndaj ndryshimit të ngjyrës.

Bayferrox 960

Bojra okside
Boje okside ngjyre tulle ,paketimi vjen ne thes 25 kg.

Pershkrimi
Bayferrox 960 është një pigment i verdhë i oksidit të hekurit të kuqërremtë. Lëshohet në formë pluhuri dhe mund të aplikohet për ngjyrosjen e një shumëllojshmërie të gjerë materialesh ndërtimi.

 • Produkti shfaq shpërndarje të shkëlqyer.
 • Është shumë rezistent ndaj ndryshimit të ngjyrës.
 • Ka një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme termike.

Bayferrox 610

Bojra okside
Boje okside ngjyre kafe hapur ,paketimi vjen ne thes 25 kg.

Pershkrimi
Bayferrox 610 është një pigment oksid hekuri me ngjyrë kafe të çelur. Lëshohet në formë pluhuri dhe mund të aplikohet për ngjyrosjen e një shumëllojshmërie të gjerë materialesh ndërtimi.

 • Produkti shfaq shpërndarje të shkëlqyer
 • Është shumë rezistent ndaj ndryshimit të ngjyrës.
 • Ka një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme termike.

Bayferrox 640

Bojra okside
Boje okside ngjyre kafe kuqerremte ,paketimi vjen ne thes 25 kg.

Pershkrimi
Bayferrox 640 është një pigment kafe i kuqërremtë i oksidit të hekurit. Lëshohet në formë pluhuri dhe mund të aplikohet për ngjyrosjen e një shumëllojshmërie të gjerë materialesh ndërtimi.

 • Produkti shfaq shpërndarje të shkëlqyer
 • Është shumë rezistent ndaj ndryshimit të ngjyrës.
 • Ka një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme termike.

Bayferrox 660

Bojra okside
Boje okside ngjyre kafe erret ,paketimi vjen ne thes 25 kg.

Pershkrimi
Bayferrox 660 është një pigment kafe i errët oksid hekuri. Lëshohet në formë pluhuri dhe mund të aplikohet për ngjyrosjen e një shumëllojshmërie të gjerë materialesh ndërtimi.

 • Produkti shfaq shpërndarje të shkëlqyer
 • Është shumë rezistent ndaj ndryshimit të ngjyrës.
 • Ka një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme termike.

Bayferrox 686

Bojra okside
Boje okside ngjyre kafe erret ,paketimi vjen ne thes 25 kg.

Pershkrimi
Bayferrox 686 është një pigment kafe shumë i errët i oksidit të hekurit. Lëshohet në formë pluhuri dhe mund të aplikohet për ngjyrosjen e një shumëllojshmërie të gjerë materialesh ndërtimi.

 • Produkti shfaq shpërndarje të shkëlqyer
 • Është shumë rezistent ndaj ndryshimit të ngjyrës.
 • Ka një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme termike.

Bayferrox 330

Bojra okside
Boje okside ngjyre e zeze ,paketimi vjen ne thes 25 kg.

Pershkrimi
Bayferrox 330 është një pigment i zi oksid hekuri me forcë të lartë ngjyrosjeje. Lëshohet në formë pluhuri dhe mund të aplikohet për ngjyrosjen e një shumëllojshmërie të gjerë materialesh ndërtimi. Përveç kësaj, ai aplikohet edhe në industrinë e plastikës në fushën e Kompoziteve Plastike të Drurit.

 • Produkti prodhohet duke përdorur procesin Laux, i cili përfaqëson cilësinë e lartë dhe avantazhet e aplikimit.
 • Është shumë rezistent ndaj ndryshimit të ngjyrës.

Bayferrox 360

Bojra okside
Boje okside ngjyre e zeze kalteroshe,paketimi vjen ne thes 25 kg.

Pershkrimi
Bayferrox® 360 është një pigment i zi i oksidit të hekurit kaltërosh me forcë ngjyrosjeje shumë të lartë. Mund të përdoret në një shumëllojshmëri të gjerë aplikimesh ndërtimi dhe veshjesh. Përveç kësaj, ai aplikohet edhe në industrinë e plastikës në fushën e Kompoziteve Plastike të Drurit. Produkti i përket gamës së produkteve të Pigmenteve Speciale me Performancë të Lartë dhe plotëson kërkesat më të larta të nevojshme në industrinë e bojës dhe veshjes.

 • Produkti shfaq shpërndarje të shkëlqyer
 • Është shumë rezistent ndaj ndryshimit të ngjyrës.
 • Ka një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme termike.
 • Pigmenti ka një fortësi të brendshme të lartë

Colortherm Green GN

Bojra okside
Boje jeshile ,paketimi vjen ne thes 25 kg.

Pershkrimi
Colortherm Green GN është një pigment jeshil i oksidit të kromit I cili perdoret gjerësisht në ngjyrosjen e materialeve të ndërtimit dhe në industrinë e letrës në fushën e letrave të laminuara me ngjyra. Përveç kësaj, pigmenti mund të përdoret gjithashtu për ngjyrosjen e glazurave, smaltit ose engobeve në industrinë e qeramikës. Pigmenti i përket gamës së produkteve Colortherm® që është zhvilluar veçanërisht për aplikime ku kërkohet qëndrueshmëri e lartë e nxehtësisë. Ashtu si të gjithë pigmentet LANXESS Colortherm® Green, ky produkt karakterizohet nga një përmbajtje shumë e ulët kromi (VI).

 • I qëndrueshëm ndaj nxehtësisë.
 • Shfaq shpërndarje të mirë, edhe në procese që kanë kohë të shkurtër qëndrimi dhe forca prerëse relativisht të ulëta.
 • Është e lehtë për t’u prishur dhe shpërndarë për të arritur shpejt forcën e saj përfundimtare të ngjyrosjes.
 • Është shumë i shpejtë dhe i qëndrueshëm ndaj kushteve atmosferike.

Bojë sere

Bojra okside
Ngjyre e verdhe,paketimi vjen ne thes 28 kg.

Pershkrimi
Boje sere eshte nje produkt qe perftohet nga procesi i kondensimit të acidit sulfonik për formulues industrial. Mund të përdoret në një shumëllojshmëri të gjerë aplikimesh ndërtimi dhe veshjesh. Përveç kësaj, ai aplikohet edhe në industrinë e plastikës,dhe pastrimit.

 • Produkti shfaq shpërndarje të shkëlqyer.
 • Gjen shumë aplikime.
 • Acidi sulfamik shkrihet në 205 °C përpara se të dekompozohet në temperatura më të larta në ujë, trioksid squfuri, dioksid squfuri dhe nitrogjen.

Titan Kronos 2360

Pigment i bardhe. Thes 25 kg.

Pershkrimi
Pigment rutil i prodhuar nga procesi i klorurit me qëndrueshmëri superiore ndaj motit për veshje arkitekturore dhe industriale dhe profile PVC me ngjyra.
– Veshje industriale me cilësi të lartë, rezistente ndaj motit
– Sistemet e veshjes me ujë
– Veshje pluhuri të jashtme
– Përfundime të bardha dhe të lyera të automobilave dhe sisteme rifiniture të automjeteve
– Veshje arkitekturore me cilësi të lartë, rezistente ndaj motit

 • Siguron rezistencë të lartë ndaj motit dhe ngjyra të shkëlqyera
 • Stabiliteti në sistemet e ngjyrosura
 • I jep qëndrueshmëri të jashtëzakonshme veshjeve dhe plastikës me ngjyra
 • Jep shkëlqim maksimal dhe një ton neutral
 • Prodhon nuanca të shkëlqyera dhe të pastra në sistemet me ngjyra
 • Jep errësirë shumë të lartë dhe forcë ngjyrosjeje
 • Prodhon veshje me shkëlqim të lartë

Titan Dioksid R730

Pigment i bardhe. Thes 25 kg.

Pershkrimi
Pigmenti i dioksidit të titanit (TiO2) është një pigment i bardhë inorganik që gjendet në një sërë përdorimesh përfundimtare. Përdorimi më i zakonshëm – veshjet dhe plastika – përbëjnë më shumë se 80 për qind të konsumit global. Përdoret nga nje teknologji e procesit të klorurit, si dhe procesin e sulfatit.

 • Siguron rezistencë të lartë ndaj motit dhe ngjyra të shkëlqyera
 • Stabiliteti në sistemet e ngjyrosura
 • I jep qëndrueshmëri të jashtëzakonshme veshjeve dhe plastikës me ngjyra
 • Prodhon veshje me shkëlqim të lartë

Fibra Sintetike Poliproepileni

Paketimi qese 0.7 kg

Pershkrimi
Fibra sintetike të polipropilenit të modifikuar për përdorim në llaçin dhe betonin e përforcuar me fibra. Ato gjejne përdorim në rastet ku plasaritjet krijohen për shkak të deformimeve ose tkurrjes plastike, p.sh. të pllakave të mëdha të betonit, të elementeve parafabrikate, të dyshemeve me ngrohje të integruar nën dysheme etj. Ato përdoren aty ku kërkohet aftësi kohezive e shtresave niveluese ose e betonit gjatë derdhjes.

 • Rritet reziztenca ndaj zjarrit
 • Reduktohen plasaritjet nga tkurrja plastike
 • Rritet rezistenca ndaj fenomenit ngrirje-shkrirje
 • Zvogëlojnë formimin e plasaritjeve të tkurrjes plastike në beton
 • Rrisin rezistencën ndaj goditjes dhe copëtimit. përmirësojnë elasticitetin dhe aftësinë kohezive të llaçit dhe të shtresave niveluese gjatë vendosjes.

Rezinat epokside

Ne varesi te ngjyres dhe te modelit, porositen sipas kerkesave te klientit.

Pershkrimi
Epoksi është një nga veshjet më të njohura për dyshemetë prej betoni. Është një material polimer sintetik me dy pjesë që, kur përzihet së bashku, i nënshtrohet një reaksioni kimik që rezulton në një substancë të qëndrueshme, me rezistencë të lartë dhe ngjitëse.Rrëshira epoksi është një ngjitës që përdoret në një sërë industrish dhe aplikimesh. Shumë industri, duke përfshirë prodhimin dhe ndërtimin, përdorin rrëshirë epokside. Përdorimet shtesë përfshijnë ndërtimin e komponentëve elektronikë të tillë si fibra optike dhe bordet e qarkut elektrik.

 • Qëndrueshmëri
 • Rezistencë kimike
 • Ngjitje e fortë