Dysheme me rezinë

Dysheme me rezine epoksi janë një opsion veçanërisht interesant për përdorimin në magazina, garazhe, fabrika, laboratore, klinika, spitale, supermarkete, dyqane, ekspozita, industrine e prodhimit ushqimor, objekte sportive, ambjente banimi etj.

Dysheme rezine epoksi për garazhe dhe fabrika

Dyshemet e rezinës epoksi janë një opsion veçanërisht interesant për përdorimin në garazhe dhe fabrika, për shkak të avantazheve të shumta. Së pari, është një material shumë i rezistent ndaj produkteve kimike, që e bën atë ideal për këto mjedise ku përdoren substancat korrozive.

Sa i përket estetikës së tyre, dyshemet e resinës epoksi lejojnë një gamë të gjerë të opsioneve, nga përfundimet e ndritshme dhe të errëta për një stil modern dhe industrial, deri te teksturat antislip për të përmirësuar sigurinë.

Dysheme rezine për spitale, laboratorë, klinika

Dyshemet e rezinës epoksi gjithashtu përdoren shumë në spitale dhe laboratorë për shkak të karakteristikave të tyre unike. Rezistenca e tyre e lartë ndaj produkteve kimike dhe sipërfaqja e tyre e lëmuar dhe jo poroze e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshme për këto mjedise ku higjiena është prioritet. Përveç kësaj, rezistenca e tyre ndaj njollave dhe mikroorganizmave lejon një pastrim të thellë dhe të vazhdueshëm, pa rrezik kontaminimi.

Dyshemete e rezinës për supermarket, dyqane dhe showroom

Dyshet e rezinës epoksi janë një opsion ideal për supermarketet dhe dyqanet për shkak të rezistencës dhe durimit të tyre. Sipërfaqja e këtyre vendeve duhet të përballojë një trafik intensiv, të njerëzve dhe mallrave, prandaj rezistenca ndaj abrazionit është veçanërisht e rëndësishme.

Përveç kësaj, sipërfaqja e saj e lëmuar dhe uniforme ofron një pamje elegante dhe moderne, duke përmirësuar imazhin e dyqanit. Ata janë gjithashtu rezistentë ndaj njollave, që lehtëson pastrimin e tyre përpara ndonjë derdhjeje të mundshme që mund të ndodhë.

Dysheme me rezine ne industrine ushqimore

Industria e ushqimit është një sektor që kërkon standarde të larta të higjienës dhe sigurisë. Kjo është arsyeja pse dysheme-ja me rezine epoksi janë një opsion i shkëlqyer për këto kompani, pasi janë rezistente, të qëndrueshme dhe të lehta për t’u pastruar. Përveç kësaj, këto dysheme janë të pandjeshme, që do të thotë se nuk thithin lëngje as erëra dhe parandalojnë përhapjen e baktereve dhe mikroorganizmave.

Në përfundim, dyshemet e resinës epoksi janë një opsion i shkëlqyer për industrinë, sidomos atë ushqimore, pasi përmbushin standardet më të larta të higjienës dhe sigurisë, janë rezistente dhe të qëndrueshme, të lehta për t’u pastruar dhe ofrojnë një sipërfaqe kundër rrëshqitjes.

Dysheme resine per objekte sportive

Dyshemet e rezinës epoksi janë një opsion i shkëlqyer për instalimet sportive për shkak të rezistencës dhe durimit të tyre. Në instalimet sportive, si palestrat ose fushat e basketbollit, dyshimi është i nënshtruar trafikut të lartë dhe një sasi të madhe të ndikimit, që e bën atë të shkatërrohet me lehtësi.

Një tjetër përparësi e dyshemeve të resinës epoksi në instalimet sportive është aftësia e tyre për të ofruar një sipërfaqe jo rrëshqitëse. Shtesat kundër rrëshqitjes mund të shtohen në resinën epoksi për të ofruar një sipërfaqe të sigurt dhe rezistente ndaj rrëshqitjes, e cila redukton rrezikun e lëndimeve.

Dysheme rezine per ambjente banimi, zyra, institucione

Dyshet e resinës epoksi janë një opsion shumë interesant për shtëpitë dhe hapësirat rezidenciale për shkak të versatilitetit dhe estetikës së tyre tërheqëse. Resina epoksi mund të personalizohet në terma të ngjyrës, teksturës dhe përfundimit, që lejon krijimin e një estetike unike dhe koherente në të gjithë hapësirën.

Përveç kësaj, dyshet e resinës epoksi janë shumë të qëndrueshme dhe rezistente, që i bën ato të përsosura për shtëpitë me trafik intensiv. Një tjetër përfitim i dyshemeve të resinës epoksi në shtëpi është lehtësia e pastrimit dhe mirëmbajtjes. Sipërfaqja është plotësisht e sheshtë dhe nuk ka bashkime apo pore, që pengon grumbullimin e ndotjes dhe parandalon formimin e baktereve dhe mikroorganizmave të dëmshëm.

Cilat jane avantazhet dyshemese me rezine?

  • Përmbushin standardet më të larta të higjienës dhe sigurisë

  • Shquhet për rezistence dhe qëndrueshmëri të lartë

  • Lehtësia e instalimit është një nga avantazhet kryesore të dyshemesë me rezine

  • Ka veti antibakteriale dhe antialergjike

  • Sipërfaqe jo rrëshqitëse

  • Rezistente ndaj kimikateve

  • Kosto efektive

  • Pastrimi dhe mirëmbajtja e lehtë

Partnerët tane

Rreth dyshemeve të rezinës SIKA, STO dhe ISOMAT

Dyshemeja është pjesa më e rëndësishme në çdo ndërtesë, e cila i jep asaj bukuri, prakticitet dhe personalitet. Dyshemeja është prekja përfundimtare dhe materiali më i prekur në çdo ndërtesë, strukturë ose banesë. Në çdo ndërtesë ku shkel këmba juaj, ju vini në kontakt me dyshemenë. Nën këmbët tuaja, ekziston një sistem i tërë shtresash dhe pjesësh të cilat u bashkuan për të krijuar atë pamje përfundimtare.

Sika në shtrimin e dyshemeve ka më shumë se 50 vjet përvojë dhe është lider në teknologjinë botërore për dyshemetë me performancë të lartë dhe pa bashkime. Sistemet Sika për dyshemetë e dhomave me standard të lartë higjiene çlirojnë 1,000 herë më pak emetime sesa sistemet standarde me VOC të ulët. Më shumë se 30 vjet më parë Sika zhvilloi konceptin e parë modular për sistemet epokside, të cilat janë pjesërisht në përdorim deri në ditet e sotme.

Zgjidhje për shtrimin e dyshemeve ofrojnë shumë avantazhe

Zgjidhjet tona për shtrimin e dyshemeve plotësojnë kërkesat më të larta për sistemet e dyshemeve industriale (që aplikohen zakonisht në industrinë e prodhimit, e shkencave të jetës, magazinat dhe garazhet) si dhe sistemet e dyshemeve dekorative (aplikohen zakonisht në ndërtesat komerciale, institucionale dhe rezidenciale).

Për zgjidhjet tona të dyshemeve industriale pa bashkime ne përdorim teknologji të ndryshme: epokside, hibrid epoksidi-çimentoje, P.M.M.A., poliuretan, hibrid poliuretani-çimentoje, akrilik, hibrid akriliku-çimentoje, bazë çimentoje, poliure, poliaspartik.

Qëndrueshmëria është një nga drejtueset kryesore të inovacionit për shtrimin e dyshemeve Sika. Ne përqëndrohemi në cilësinë e ajrit të brendshëm, VOC e ulët, rezistencën e sistemit me kërkesa minimale mirëmbajtjeje dhe restaurimin ekonomik të dyshemeve dhe kërkesës së ulët për energji gjatë gjithë ciklit të jetës.

Produktet tona cilësore janë krijuar për tendencat dhe kërkesat më të fundit dhe pajtohen me rregulloret dhe standardet përkatëse, p.sh. HACCP, ISO 9001 dhe 14001, Markë CE, AgBB, M1, CSM, etj.

Prishtina Mall, Kosovë

Bashkia Korcë & Biblioteka

Dysheme rezine per ambjent komercial

Dysheme rezine per parking nentokesor

Fabrika Coca Cola, Tiranë

Fabrikë birre, Ersekë

Fabrikë parfumesh, Durrës