Shërbimet tona

Santi Dekor është një nga kompanitë lider në ndërtim, konkretisht në fushën e punimeve dekorative në beton. Ne ofrojmë një sërë shërbimesh që nga punimet e dyshemeve industriale, stampimet dekorative në beton, punime rampash, stampimet e mureve dekorative e shumë të tjera.

Dysheme industriale

Dyshemetë industriale me bazë rezine dhe kuarci janë një nga veshjet më të gjithanshme të dyshemeve në treg për hapësira industriale, tregtare dhe madje edhe rezidenciale.

Stampime betoni

Betoni i stampuar është një teknikë dekorative e betonit e cila i jep asaj një pamje natyrale të gurit, shkëmit, qeramikës, tullave dhe madje edhe drurit.

Stampime muri dekorative

Stampimi i murit është një teknikë e përshtatshme në ambjente brenda dhe jashtë (muret e kuzhinave, dhomat e gjumit, të ndenjies, lokale, restorante, fasadat e jashtme të shtëpive private, oborreve etj.

Punime rampa

Rampat kryesisht aplikohen në terrene të pjerrëta, ku mundësia e xhirimit të gomave është e madhe. Për këtë arsye preferohet të realizohet edhe punimi i rampave në objekte me kate mbi tokë dhe nën tokë si garazhet e makinave apo rrugët e pjerrëta.