Santi Dekor

Shërbime industriale & dekorative në beton.

PRIORITETI YNË MBETET 'CILËSIA'

JU NA ZGJIDHNI, NE PUNOJMË DHE REALIZOJMË MË TË MIRËN PËR JU.

Imazhe nga punimet

Drejtuesit

  • Arjol Lako General President

    Drejtues, koordinator dhe president i përgjithshëm i kompanisë.

santidekorKREU