Stampime muri

stampime dekorative dhe pamje te tyre

Stampimi i murit realizohet në ambjente brenda dhe jashtë, si përshembull në fasadat e kuzhinave, dhomat e gjumit, të ndenjies, në lokale dhe restorante, gjithashtu dhe fasadat e jashtme për shtëpite private, lokale, pallate, oborre etj. Materiali i suvatimit të stampuar është i përbërë nga shtatë komponentë të ndryshëm dhe luan rol të rëndësishëm përsa i përket lagështirës pasi është i padepërtueshëm ndaj substancave të lëngshme. Realizohet në dizajne dhe ngjyra të ndryshme sipas zgjedhjes së klientit.

Mund të shihni më poshtë disa punime:

santidekorStampime muri dekorative