Stampime betoni

ne forme gome dhe letre

Një nga shërbimet gjithashtu është dhe stampimi i betonit në forma gome ose letre. Produktet që kompania jonë përdor në këtë fushë janë:[spacer height=”20px”]

HARDENER: Përzierje e thatë e ngjyrosur gati për përdorim. Është e përbërë nga kuarc me përmbajtje silici 98.8% me një granulim të studiuar mirë, cemento dhe pigmente rezistente nga rrezet ultraviolet, infra të kuqe dhe nga solucionet e ndryshme.[spacer height=”20px”]

DISTACANTE: Produkt pluhur i përzierë, i gatshëm për përdorim, i ngjyrosur, i cili përhapet mbi sipërfaqen e trajtuar me ‘hardener’ për të formuar një cipë të hollë midis betonit të freskët dhe stampave.[spacer height=”20px”]

REZINA 50: Rezinë (llak) për dysheme me bazë cemento, e krijuar posacërisht për të pasur një rezistencë të lartë ndaj faktorëve atmosferikë, ujit, akullit, acideve, vajrave, kripërave, rrezeve infra të kuqe dhe ultravioletë. Rezina50 është një rezinë me monokomponente transparente me bazë polimeresh akriliku dhe është shumë e përdorshme për cemento industriale me kuarc, cemento të stampuar dhe të sprucuar.[spacer height=”20px”]

Betoni i stampuar përgjithësisht aplikohet në trotuare, oborre pallatesh, oborre lokalesh etj. Materialet me të cilin realizohet betoni i stampuar duhet të jenë të ngjyrës dhe i ambalazhuar në thasë 25-30 kg.

 

STAMPIM BETONI ME FORMA GOME

Në stampime në formë letre përdorim dhe disa produkte të tjera, pervec ‘HARDENER’ dhe ‘REZINA 50’ tek format e gomës sic është:[spacer height=”20px”]

POLYMER: Produkt akrilik i lëngshëm i cili shërben si ngjitës në sipërfaqet e cementove për të krijuar një ngjitje perfekte mes betonit të vjetër dhe substancave të reja. Përdoret dhe në realizimin e dyshemeve të sprucuara. [spacer height=”20px”]

Stampimet me forma letre realizohen në dy mënyra: ne beton të butë dhe në beton të thatë me spesorë nga 5mm-1cm. Materialet duhet të jenë të përgatitura në varësi të ngjyrave sipas përzgjedhjes së klientit. Stampimi i letrës në beton të thatë ul koeficentin e rrëshkitjeve dhe xhirimit te gomave ne 0% pasi është punim i ashpër.

 

 [spacer height=”208px”]

STAMPIM BETONI ME FORMA LETRE

santidekorStampim betoni