Shtrime pllakash

momente gjate punimeve dhe pas

SHTRIME PLLAKASH

Sistemi qe ne përdorim është sistem norvegjez, i cili është risi’ në tregun e Ballkanit. Sistemi norvegjez na diferencon nga kompanitë e tjera pasi minimalisht arrin të shtrohet 300 – 1800 m² brenda ditës dhe cilësia është tepër e lartë.

Më poshtë mund të ndiqni disa punime format video:

santidekorShtrime pllakash