Punime rampa

momente gjate punimeve dhe pas

Rampat kryesisht aplikohen në terrene të pjerrëta, ku mundësia e xhirimit të gomave është e madhe. Për kete arsye preferohet të realizohet edhe punimi i rampave në objekte me kate mbi tokë dhe nën tokë si garazhet e makinave apo rrugët e pjerrëta.

Rampat mbajnë formën e kurriz peshku dhe nuk lejojnë që makinat të kenë koeficent të lartë në rrëshkitje. Gjithashtu aplikohen në ngjyra të ndryshme sipas kërkesës së klientit.

 

ME POSHTE MUND TE SHIHNI DISA PUNE:

santidekorPunime rampa